A-Point Occasioncentrum biedt u het grootste aanbod gebruikte auto's uit Nederland! Meer over ons...

Merk

Kilometerstand

Carrosserie

Model

Bouwjaar

Brandstof

Trefwoord

Kleur

Sorteren

Prijs

Transmissie

Verzekeren

Een ongeluk(je) is al erg genoeg. Dat mag geen nare financiële gevolgen hebben. U kiest dus een verzekering die uw schade zoveel mogelijk beperkt.


Iedere auto die de showroom uit rijdt, moet verzekerd zijn. Wij bieden per merk verschillende verzekeringen aan, welke u hieronder kunt bekijken. Voor uitgebreide informatie klikt u op de link. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij het afsluiten van een verzekering en maakt u een keuze die het beste bij u en uw auto past!


Volkswagen

Bij Volkswagen bieden wij de Volkswagen Autoverzekering.
Daarnaast biedt Volkswagen nog een aantal aanvullende verzekeringen, die u volledig ontzorgen. Voor meer informatie over verzekeren en de mogelijkheden die wij bieden voor uw Volkswagen:
klik hier

 

Volkswagen Bedrijfswagens

Bij Volkswagen Bedrijfswagens bieden wij de CarePort Basisverzekering en de CarePort Plusverzekering. Daarnaast kunt u gebruik maken van de unieke extra premiebescherming. Voor meer informatie over de verzekering van uw Volkswagen Bedrijfswagen:
klik hier


Audi

Bij Audi bieden wij de Audi Car Insurance.
Een betrouwbare verzekering met zeer uitgebreide cascodekking als u voor de ‘all risk’ dekking kiestVoor meer informatie over welke componenten in deze verzekeringen zijn opgenomen: 
klik hier

 

SEAT 

Bij SEAT bieden wij de SEAT Autoverzekering.
Een betrouwbare verzekering zonder eigen risico bij reparatie via één van onze SEAT-vestigingen. Voor meer informatie over welke componenten er in deze verzekering zijn opgenomen:
klik hier 


ŠKODA 

Bij ŠKODA bieden wij de ŠKODA Autoverzekering.
Goed verzekerd rijden, maar besparen op uw premie. Voor meer informatie over deze betrouwbare verzekering zonder eigen risico bij schadeherstel via één van onze ŠKODA-vestigingen:
klik hier 

 

Overige merken

Ook voor andere merken dan bovenstaande kunt u uw auto verzekeren bij ons!
Voor meer informatie, vraag de verkoper. 

© 2016 - A-Point Occasioncentrum - T 020 - 430 17 00

Volg ons op


brand logo brand logo brand logo brand logo brand logo
AddThis disabled due to cookie consent.